با شعار همه با هم برای اقتصاد دیجیتال؛
بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه شروع به کار می کند
به گزارش پارس آی سی تی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای اظهار داشت: بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیک (الکامپ) با شعار همه با هم برای اقتصاد دیجیتال از ۸ تیرماه شروع می شود.
به گزارش پارس آی سی تی به نقل از مهر، علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای امروز در نشست خبری که با محوریت بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیک (الکامپ) برگزار شد ضمن اشاره به زمان برگزاری نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ اظهار داشت: نمایشگاه الکامپ سال جاری از ۸ تیر تا ۱۱ تیرماه به مدت چهار روز با حضور عوامل مختلف مجموعه استارت آپی و شرکت هایی که سالیان سال در این عرصه فعالیت می کردند آغاز می شود.
وی اضافه کرد: بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، قدمت ۳۰ ساله دارد و انتظار می رود مشکلی نداشته باشیم و از تجربه های خوب در این نمایشگاه برخوردار شویم.
حکیم جوادی در ادامه با اشاره به اینکه استارتاپ های بزرگ جز موضوعات مهم کشور هستند افزود: بخش عمده کار و جلسات خویش را متمرکز بر توسعه بخش استارت آپی کردیم و آینده کسب و کارها به طور عمده در قسمت استارتاپ ها است که این صرفا مختص کشور ما نیست و در کشورهای بزرگ هم همین مسیر درحال سپری شدن است.
حکیم جوادی در ادامه با اشاره به اینکه جلسات همفکری مختلفی با پلت فرم ها و بازیگران اقتصاد دیجیتال برگزار شده است خاطرنشان کرد: شعار سال جاری نمایشگاه همه با هم برای اقتصاد دیجیتال است و سال جاری با نگاهی نوآورانه و خلاقانه به حوزه استارت آپی و پلتفرمی نگاه می نماییم.
وی افزود: نقدی که به سال قبل وارد بود به این مسئله ارتباط داشت که زمان برگزاری آن تغییر نمود و بعضی از استارتاپ ها نمی دانستند مقرر است این نمایشگاه برگزار گردد یا نه و فقط یک ماه برای تصمیم گیری فرصت داشتند بنابراین شاید به آن شکل موفق نبود و به آن نقد وارد شد.
حکیم جوادی اضافه کرد: تصمیم داریم پنل هایی برای پرسش و پاسخ در مورد مشکلات استارت آپی داشته باشیم و از سویی بخش های ذیربط در آن حضور داشته باشند و تعامل برقرار باشد تا مشکلات حل شود.
رضا حیدری عضو هیأت مدیره نصر تهران و شورای مرکزی نصر کشور در ادامه به جزئیات نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ اشاره کرده و اضافه کرد: این نمایشگاه ابزار مناسبی برای رونق و توسعه کسب و کار و امیدی برای فعالین حوزه کسب و کار اینترنتی است، اظهار داشت: ۳۰۰ شرکت برای نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ شرکت نمودند و حدود ۵۰ متقاضی ثبت نام در حوزه استارت آپی داشته ایم که تاریخ ثبت نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه بود که این مهلت تا پایان اردیبهشت ماه تمدید می شود و سایت الکامپ برای متقاضیان شرکت در این نمایشگاه باز است.
وی به معیار حضور ۵۰ شرکت استارت آپی اشاره نمود و اضافه کرد: این ۵۰ شرکت فعلا در پیش ثبت نام اولیه هستند و معیار ارزیابی توسط تیم ارزیاب استارت آپی صورت می گیرد و در نهایت بعنوان شرکت استارت آپی حضور خواهند داشت.
حیدری همینطور اظهار داشت: سال قبل الکامپ بعد از کرونا برگزار شد و برخی این احساس را داشتند که شاید نمایشگاه آن طور که باید مورد اقبال قرار نگرفت اما سال جاری تلاش داریم الکامپ را به استاندارد خودش برگردانیم تا مؤثرتر از گذشته باشد و موضوعات مختلف را پیگیری نماییم.
در ادامه این نشست آرش برهمند مدیر الکامپ استارز و مدیر محتوایی الکامپ اظهار داشت: الکامپ استارز افزونه استارتاپی نمایشگاه الکامپ است که تا کنون ۶ دوره برگزار شده است. در آخرین دوره نمایشگاه الکامپ، ۵ سالن و ۶۰۰ تیم در قسمت استارز شرکت داشتند. تمرکز این بخش روی استارتاپ ها و گرایش های جدید در این بخش است و سال جاری مقرر است با شکل جدید نمایشگاه الکامپ استارز را داشته باشیم.
منبع: ict-pars.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب