پارس آی سی تی

گستردگی اینترنت اشیاء مدیون پیشرفت تكنولوژی های جانبی است

گستردگی اینترنت اشیاء مدیون پیشرفت تكنولوژی های جانبی است

پارس آی سی تی: دبیر اجرایی سومین كنفرانس بین المللی ˮاینترنت اشیاء و كاربردهاˮ اظهار داشت: اینترنت اشیاء پیشرفت خودرا مدیون پیشرفت تكنولوژی های جانبی این حوزه است.


به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا، حسین ماهوش در افتتاحیه سومین همایش بین المللی "اینترنت اشیاء و كاربردها" در دانشگاه اصفهان درباب آغاز عملكرد دانشگاه اصفهان در حوزه اینترنت اشیاء، اظهار نمود: فعالیت ها در این عرصه در دانشگاه اصفهان در گروه مهندسی كامپیوتر از سال ۹۳ به صورت جدی با نمایش یك پنل كاربردی آغاز و سپس با برگزاری وركشاپ در این عرصه فعال تر شد.
وی با اشاره به اینكه سپس سال ۹۵ با تشكیل كمیته اینترنت اشیاء در دانشگاه اصفهان فعالیت ها جدی تر دنبال شد، اشاره كرد: این كمیته با هدف كاربردی كردن فعالیت ها به كار خود ادامه داد تا در سال ۹۶ اولین كنفرانس اینترنت اشیاء در دانشگاه اصفهان انجام شد و از ۱۲۰ مقاله رسیده، تعداد ۳۸ مقاله به صورت پوستر و ۱۹ مقاله شفاهی و چند سخنرانی كلیدی از اساتید برجسته دنیا در آن نمایش شد.
دبیر اجرایی سومین كنفرانس بین المللی "اینترنت اشیاء و كاربردها" افزود: از این پس قرار شد یك سال در بین این كنفرانس در دانشگاه اصفهان اجرا شود كه سپس امضای تفاهم نامه همكاری با دانشگاه فردوسی مشهد، این كنفرانس به شكل سالانه در این دو دانشگاه برگزار می گردد.
وی از برگزاری دوره چهارم این كنفرانس در سال ۹۹ در دانشگاه فردوسی مشهد آگاهی داد.
ماهوش اظهار نمود: از ۱۱۰ مقاله رسیده به دبیرخانه سومین همایش اینترنت اشیاء و كاربردها، تعداد ۴۰ مقاله پذیرفته شده است كه ۱۲ مقاله به صورت شفاهی و مابقی در چارچوب پوستر نمایش می شود. همین طور تعداد چهار سخنرانی كلیدی و یك سخنرانی تخصصی از اساتید برجسته دنیا در این عرصه نمایش و چهار كارگاه آموزشی باز برگزار می گردد.
دبیر اجرایی سومین كنفرانس بین المللی "اینترنت اشیاء و كاربردها" همین طور از نمایه سازی مقالات انگلیسی این همایش آگاهی داد.
ماهوش با اشاره به اینكه شبكه اینترنت در دهه ۹۰ به صورت یك شبكه همگانی گسترش یافت، اشاره كرد: از این پس دسترسی در این عرصه آسان تر شد و در سال ۹۹ برای اولین بار مفهوم اینترنت اشیاء نمایش شد و روز به روز گسترش یافت.
وی در توضیح مفهوم اینترنت اشیاء اظهار داشت: اینترنت اشیاء به مفهوم این است كه هر شیء شامل كالا، حیوان، گیاه، خاك و خودرو كه بتواند قابلیت ارسال و دریافت اطلاعات بوسیله شبكه ارتباطی داشته باشد، در این شبكه قرار می گیرد.
دبیر اجرایی سومین كنفرانس بین المللی "اینترنت اشیاء و كاربردها" اشاره كرد: تا پیش از دهه ۹۰ باز امكان تبادل اطلاعات وجود داشت، اما به سبب اینكه در گذشته وسایل مورد نیاز برای این كار بسیار حجیم و بزرگ بود، امكان استفاده راحت از این مفهوم مقدور نبود.
وی افزود: امروزه با پیشرفت سیستم های ارتباطی و میكروكنترلرها این امر تسهیل شد و روند گسترش بهبود یافته است.
بگفته ماهوش، دسترسی سهل به سبب كوچكی و ارزانی این مفهوم در سال های اخیر موجب گستردگی استفاده از اینترنت اشیاء شده است، به شكلی كه امروز می توان هركجا از كاربرهای اینترنت اشیا بهره برد.
وی با اشاره به اینكه اینترنت اشیا پیشرفت خودرا مدیون تكنولوژی های جانبی است، اظهار نمود: امروزه اینترنت اشیاء در حوزه های مختلفی ازجمله سلامت، بهینه سازی مصرف انرژی و خیلی از جنبه های زندگی كاربرد دارد و سبب تسهیل امور روزانه می شود.
ماهوش، گستردگی شبكه های موبایل را یكی دیگر از عوامل تسهیل دسترسی به IOT دانست و اظهار داشت: هم اكنون شبكه های ارتباطی وسیع شده اند و ۹۰ درصد خشكی های زمین تحت پوشش موبایل قرار دارند و این امر سبب تسهیل استفاده از IOT شده است.
به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا، سومین همایش بین المللی «اینترنت اشیاء و كاربردها» به همت دانشكده مهندسی كامپیوتر دانشگاه اصفهان امروز در این دانشگاه شروع شد و تا ۲۹ فروردین ادامه دارد.




1398/01/29
14:19:21
5.0 / 5
1426
تگهای خبر: اینترنت , تكنولوژی , دانشگاه , فعالیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
آی سی تی پارس