پارس آی سی تی

رونق تولید با توسعه اپلیكیشن های ایرانی

رونق تولید با توسعه اپلیكیشن های ایرانی

به گزارش پارس آی سی تی در شرایطی كه گره بخشی از مشكلات اقتصادی می تواند با تولید باز شود، تولید و توسعه اپلیكیشن ها می تواند نقش پررنگی در راهگشایی از مشكلات حوزه فناوری اطلاعات ایفا كند.


به گزارش پارس آی سی تی به نقل از ایسنا، تحریم های یكجانبه و غیرقانونی كه از جانب آمریكا بر ضد مردم ایران وضع شده است در صورتیكه مدیریت و چاره اندیشی نشود می تواند مشكلاتی را ایجاد كند بنابراین است كه شاید هم اكنون بیشتر از همیشه به محصولات نرم افزاری احتیاج داریم تا از طرفی بتوانیم نیازهای خویش را رفع كرده و از سوی دیگر بعضی از محصولات را به كشورهایی صادر نماییم كه با ما روابط دوستانه ای دارند و در عین حفظ ارتباط با آنها، ارزآفرینی نماییم.
همینطور در شرایطی كه رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۹۸ را با رونق تولید گره زده است، می توان توجه بیشتری به این مورد داشت. بنابراین باآنكه در تولید محصولات سخت افزاری آن طور كه باید نتوانستیم موفق عمل نماییم و به همین خاطر است كه بیشتر این محصولات از كامپیوتر و لپ تاپ تا گوشی موبایل و حتی لوازم جانبی آنها از خارج وارد می شود، اما رشد محصولات نرم افزاری و بیشتر از آنها اپلیكیشن هایی كه خدمات عرضه می دهند، نشان داده است این بخش می تواند به نقطه ی قابل اتكایی برای ایجاد اشتغال و خودكفایی تبدیل گردد.
در این راستا جهرمی با تاكید بر رشد اپلیكیشن های توسعه یافته در كشور اظهار كرده است: در حوزه توسعه خدمات هم جوانان ایرانی زحمت زیادی كشیدند. در سال ۱۳۹۲ ما ۴۸۰ اپلیكیشن توسعه داده شده توسط تیم های ایرانی داشتیم و تجربه كردیم، در سال ۱۳۹۶ این آمار به ۱۳۰ هزار برنامه رسید و در طول تنها سال ۱۳۹۷ این عدد به ۲۵۰ هزار اپلیكیشن رسید. این معنایش این است كه در طول یك سال معادل كل آن چیزی كه در چهار سال قبل توسعه داده شده بود، توسعه دادیم.
همینطور امیر ناظمی -رئیس سازمان فناوری اطلاعات- درباره اپلیكیشن های ایرانی بیان كرده بود: نزدیك به ۲۵۰ هزار اپلیكیشن ایرانی در كشور تولید و به بهره برداری رسیده است و به نسبت اپلیكیشن های سرگرمی، مردم بیشتر از اپلیكیشن هایی كه خدمات مورد نیازشان را تأمین می كنند، بهره می برند.
وی همینطور درباره حمایت دولت در افزایش استارت آپ ها اظهار داشته بود: تنها در صورتیكه دولت بتواند سبب رشد سریع تر و بادوام تر استارت آپ ها شود، این حمایت ها و پشتیبانی ها مفید خواهد بود و البته نباید این حمایت ها به مداخله نزدیك شود. سازمان فناوری اطلاعات مجموعه ای از حمایت ها را آماده كرده اما تمایلی به روی آوردن به سیستم های سابق كه سبب مداخله در امور كسب وكارهای نوین می شد، ندارد.
در نهایت، اگر آنطور كه وزیر ارتباطات اعتقاد دارد توسعه اپلیكیشن های ایرانی سبب شده با حذف این اپلیكیشن ها از گوشیهای آیفون، برخی تصمیم بگیرند گوشیها را خاموش كنند و اپل بخشی از بازار خود در ایران را از دست بدهد، این توسعه می تواند تأثیرات بیشتری بر اقتصاد بگذارد، كما اینكه همین حالا هم كسب و كارهای زیادی وجود دارند كه حیاتشان را مدیون این توسعه هستند.



1398/01/12
15:52:46
5.0 / 5
2318
تگهای خبر: خدمات , فناوری , كامپیوتر , لپ تاپ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
آی سی تی پارس